Huvva!

Sitter i långfillingar, mössa o pappasfleecejacka på innomhus! Ja det är kallt här eller också jag som håller på att drabbas av förkylning som så många andra.. Lastränade lilla Wiljus i måndags. Kan säga efter två timmar lyckades vi få en hov på bryggan! Om hennes mamma inte vore en sån fi**a och hade gått in så hade det aldrig varit något problem, men nu är det ju Winnie vi talar om. Ska ge det ett försök till i veckan om Hannah har tid o lust att hjälpa mig?
I morgon får jag i alla fall tillökning i familjen om så bara för en helg. Lilla taxen Olle ska bo hos mig medans husse o matte är och ser Göteborghorseshow!


Torsdag.

Jaha då har jobbhelgen börjat. Är för tillfället lugnt så jag passar på att fördriva lite tid här. Veckan en så länge har bara bjudit på jävulskap. Det började att bilen inte gick igenom besiktningen! Ojämna bromsar fram tydligen, men Pappa kanske fixar om jag ber snällt? Mitt sim kort la helt plötsligt av, vet inte om Mickes lilla olycka med att spilla ut ett vattenglas över mobilen bidrog. Men hur som när jag skulle beställa ett nytt så kan man givervis INTE ringa Halebop utan ska maila eller kontakta dom via chatten. Efter många svordomar och bråk så var det fixat i alla fall. Datorn har fuckat sig också vet inte vad det beror på men jag får väl vara tacksam så länge som den går att slå på. Lill frun S och slaven P har gjort mig på bättre humör så jag ska väl egentligen inte gnälla. I morgon är det jag som SKA dammsuga bilen, är hundhår ÖVERALLT!!

over and out.


Dags för lite uppdate?

Det var ett bra tag sen jag sist besökte min blogg. Tror sommaren var den största boven. För vem orkar med att blogga då det är sol o värme ute? Ska ta och vara lite mer aktiv nu. Winnie har ju självklart föla.
Den 24 juni vid 05:00 föddes Winnies Wilja!
Hur söt som helst. Riktigt stolt matte vill jag lova. Hon gör framsteg hela tiden och är så duktig. Min lilla ponniehäst! :)

Nä nu ska jag ta och avrunda och göra lite nytta i stället.



problemen jämnar nog ut sig på en 10års period...



RSS 2.0