Igen..

Ännu en gång har jag åkt dit på förkylning! Kroppen värker och jag är allmänt hängig på det. Sen är det ju jätte bra eller inte att jag jobbar hela helgen! Försökte få ut en vikarie men som vanligt utan resultat. Bara att bita i det sura äpplet..
Vaknade av en trevlig överaskning i dag. Sånt värmer i hjärtat. Ge mig mera! ;)
Snart blir det att joina med min bror för lite bakis mat, fast jag är ju inte bakis. Men måste ju unna mig nått denna arbetshelg.



Du gjorde min dag lite bättre...
Saknar dig lite redan.

Äntligen.

Mitt internet är tillbaka! Charly var snäll och hjälpte mig med det stora mysteriumet. En ja EN kabel satt i fel hål! hahaha det är tur man är tekniskt begåvad. :P I morgon ska malin på cellprov. Ska klona mig innan så JAG kan sitta hemme medans andra Malin går iväg och är duktig. For inte sist heller och jag vet att det verkligen skulle behövas eftersom jag redan haft cancer en gång. Kanske ska vara rädd om den äggstock jag har kvar?

Annars så har dom förbannade myrorna återkommit! Det ät tydligen vår nu enligt dom. Så i morgon är det jag som ringer Anticimex återigen. *suck*

.....

Varför är du med mig hela tiden?
Du finns i mina tankar konstant.
Du gör mig nyfiken, glad, rädd?
Varför?


Jag vill ha tillbaka känslan av lycka och harmoni som kom från ingenstans.
Du ger mig fjärilar i magen...

Mååååndag!

Helgen är förbi och det blev en hård men ack så trevlig sådan. Fredagskvällen bar det av till vännäsby med min glada morfar på bilbingo!? Ja man måste ju ställa upp för den gamla gubben.
Lördag blev det fest så det stod härliga till. Förfesten hos Samuel och Linda var riktigt trevlig. :D Sen var det tänkt utgång på marias men vi hann bara till dörrarna så var det folk som tyckte vi skulle med till Rundvik av alla ställen? Så helt plötdligt satt man där på fest. Kvällen var rätt skoj och tycker det oftast blir roligare när man inte planerat allt i minsta detalj.
Det får gärna hända fler gånger..
Nä nu ska jag till stallet för att sen guida Morgan för att skaffa en msn! ;)


Bloggtorka?

Ja som rubriken lyder så ligger det nog till så.
Är allmänt trött och slö. Kanske inne i någon deppperiod? Känns så nu i alla fall. Känner inte orken, lusten att göra nått förutom det nödvändigaste då vill säga.
Hej det är jag som är Malin Stenborg och sover bort mitt liv? -ja inte långt ifrån.
Återkommer då jag har något vettigt att dela med mig av.
Men bjuder på några bilder..


Fredag.

I helgen är det jobb för hela slanten. Känns mindre kul med tanke på att det är vännäsbigjump och allt. Men jag tjänar pengar i stället för att göra av med dom, får väl se det så. :D

Många tankar och funderingar. Mycket som sker och jag vet inte vilken väg jag ska välja. Men det jag lärt mig genom åren är att jag ska se till mitt eget bästa och sluta sätta andras behov framför mina egna.

Helt plötsligt fanns du bara här.
Den jag inte visste att jag saknade i mitt liv.
Du ger mig energi, du får mig att blicka framåt.
Du ger mig så mycket vännen.
Tack..


Tillbaka efter minisemester!

Då var man hemma igen efter en fartfylld resa med mycket skratt och trevligheter.
Resan började väl mindre bra när det visar sig att tåget som skulle ta mig till Gävle var försenat med ca 3½ timme! Men efter många om och men så löste det sig och jag kom fram till borlänge där det var att möta upp kusin Johan och faster Anita o Benny för en god lunch.
På kvällen blev det festligheter och sen utgång i Ludvika. Trodde stället skulle vara större men si fick jag. Men det var roligt och det var väl det som var hela grejen.
Under dagarna jag var borta så blev det en hel del festligheter, god mat, bio, pubar och mycket rännande för att hinna träffa så många som möjligt av släkten.
Fick även chansen att tattuera mig där nere, och jag blev rätt nöjd med resultatet.
Här kommer lite bilder från resan..


Dålig bild då inte hela syns och den är ej läkt..
Nya..
Men dålig bild då inte hela syns och den ej är läkt.

RSS 2.0