Snurrande damen!

Kan du se vilket håll kvinnan dansar?

Kolla in denna bild genom att klicka HÄR!

Det råkar förhålla sig så att några kommer att se kvinnan rotera medsols, medan andra ser henne rotera motsols. Om du ser henne rotera medsols är du en person som domineras av den högra hjärnhalvan, om hon däremot roterar motsols är du dominerad av den vänstra hjärnhalvan.

FUNKTONER HOS VÄNSTER HJÄRNHALVA

använder logik

detaljorienterad

fokus på fakta

ord och språk

senare och tidigare, framtid och dåtid

matte och vetenskap

förstår och fattar

vet, avsikt

bekräftar

ordning, mönsterigenkänning

namnger objekt

verklighetsbaserad

skapar strategier

praktisk

trygg, säker


FUNKTIONER HOS HÖGER HJÄRNHALVA

använder känslor

bildorienterad

föreställningsregeler

symboler och bilder

nuet och framtiden

filosofi och religion

meningen med saker och händelser

trosförställningar

uppskattar, gillar

rumsuppfattning

förstår meningen med/funktionen hos föremål

fantasi

hetsig

tar risker

Skriv gärna en kommentar - vilket håll snurrar hon för er. Medsols lr motsols?
För mig snurrar hon medsols.

Snöstorm?

Vilket väder alltså!
Herregud dom överdrev inte på vädret för en gångs skull. Det är verkligen kasst väder. Körde fast på gården till o med. Då är det illa!
I dag så har jag haft en EGEN dag. Dolat på här hemma med städning o pysslat på i min egen värld. Blev bjuden på go mat hos mamma så jag for det med livet som insats. Min BIL är verkligen helt jävla kass! Kan ingen vänlig själ ge mig en Jeep med fyrhjulsdrift? ;)
Pratade med bästa Hannah också. Hon är äntligen på väg hem. Som jag hade gissat var flyget inställt så hon sitter på tåg. Vi har en del att ta igen. Har saknat henne..

Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon att ge dig något bättre. Ger du henne säd, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar... oavsett vad du ger. SÅ om du ger henne... någon skit, så förvänta dig ett ton tillbaka.


Annars längtar jag bara till helgen. Tycker jag förtjänar att ha lite roligt efter alla dessa helger av jobb.
Och jag får ju inte missa att fira att nu är JAG VERKLIGEN SINGEL!! ;)

Tidig lördag!

Jahapp då var det bara ca 1½ timme kvar av detta arbetspass! Kan säga att jag är något så när trött. Sängen har nog inte känns så här lockande på ett bra tag. Men natten har varit rätt lugn så det är jag glad över. Det har varit tungt ett bra tag nu. Så peppar peppar...

Och nu så var det lördag igen. Undrar vad man ska hitta på i kväll. BIO känndes inte helt fel faktiskt. Skulle vilja fara o se Avatar i 3D. Har bara hört bra kritik om den. Men som vanligt så bangar väl alla ur?
Hur som haver så ska jag ta och göra lite mer nytta innan jag kan sitta och räkna ner tiden. Men uppdatering kommer så småningom.

Hipphopper YES iam..

Satans skit!
Hade skrivit ett jätte lång diarium och vips så försvann allt?! Grrr så irriterande. Jaja får väl peta ner nå nya rader i stället då.
Ialla fall så har dagen fram till nu då vill säga varit helt ok. Började dagen med att försova mig 10 minuter till jobbet. Men ovanligt Malin ovanligt? Öhh nej. Tur jag har bra arbetskamrater som kan ha överseende med min brist att komma försent lite för ofta ibland. ;)

Jag är på världens inrednings raijd! Svängde förbi poppins då jag slutade i eftermiddag. Var tänkt att jag skulle kolla på tyg åt brorsans tavla, men slutade med att jag fyndade hur mycket som helst. Hittade världens snyggaste köksklocka som jag BARA måste ha! 400 rikstaler är den klart värd. Den kommer bli skitsnygg mot min nya fondvägg i köket som inplaneras göras om nästa vecka. :D Fattar inte hur jag kan trötta så fort på tapeter? Den nuvarande är knappt ett år gammal och jag är spyless på att se dess bleka nuna. NEJ URSCH säger jag bara. IN med lite FÄRG i mitt nya liv!! Det ska vara glatt, inte slitrent och neutralt.
Kollade även in IKEA i dag. Dubbelsängen blev inte alls så dyr som jag trodde så även det är ett plus i kanten denna dag. Nä nu ska jag återgå till mina "fix" idéer.

Bjuder på värsta coooolingen her self! ;)

Klantarsle..

Börjar min dag med att sätta teet i halsen så jag spottar te over hela tangentbordet. *suck* I morse då jag vaknade så var träningsvärken i magen om möjligt ännu värre? Fattar inte vad jag gjort, kanske det beror på min dragkamp med Blaze eller har jag skrattat för mkt med Verra? haha vilket mysterium...
Telefonen har gått varm i natt. Blev rätt less. Att folk inte fattar att ge sig när man blir avisad två gånger och ringer fyra till? Det är väl fyllan som gör att det inte kopplar. haha

I alla fall så ringde jag mamma o bjöd in mig på middag i dag. Kände inte för att laga mat, och det känns så olönt när det bara är jag som ska äta. Blir att åka till stallet efter det. Ska mocka åt Hilma med. Får se vad jag hittar på för aktivitet med lilla W.

När du inte kan inse dina brister och fel.
Hur ska du då kunna bättra dig?
Varför inte bara lyssna nån gång på andra.

Härliga Fredag!

Behövde bara gå ut två timmar extra idag! Ganska så skönt. Och vilket väder det är ute! Me like.. Ska nog åka till stallet och longera ut lite energi på min gamla kossa. Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran så jag kan fota henne lite. :D I dag går hon in på 180 dagar!
Skulle lägga in en bild på fostret men av nån anledning funkar det inte. Men kolla in mitt album på apberget.se i stället. Herragud nu börjar det gå undan.


Nu är det i alla fall helg.
Har väl inte planerat något särskilt egentligen. Men blir nog att åka in till stan i alla fall.
Blir kanske ett glas rött eller två. Känns skönt att ha en hel helg ledig för en gångs skull. har jobbat helg jag vet inte hur många veckor i sträck. :S

Det är du som sätter ribban för framgång, inte någon annan.

Onsdag!

Kom just tillbaka efter en ridtur. Kan säga att det var kallt! Brrr.. Fryser än. Dagen har flytit på bra. Slutatde ett idag vilket kändes rätt ok efter ha jobbat sex dagar i rad. Känns som jag inte gjort annat än jobbat helg dom senaste veckorna. :S Men ack va glad jag blir då lönen rullar in.
Nä om jag skulle ta och göra mig iording för att fara till mamma och äta tacos! *mums*

I kväll är det frökem Malin som SKA städa.
Katthåret är överallt. Kanske ska göra en ny Nassefrilla? ;)

I morgon blir det att köra lilla mor på sjukhuset för operation.
Nån som vill förbarma sig över mig under tiden?

Rygg JÄVEL!

Äntligen var jobbpasset över. Kan säga att min rygg inte är hel någonstans. Att man aldrig lär sig att lyfta på rätt sätt nån gång?! En alvedon och ett glas ramlösa hoppas jag ska göra susen så jag tar mig upp i morgonbitti. Sitter nu och varvar ner med lite klassikt piano. Jag måste ha blivit äldre för jag hade inte trott att jag skulle gilla den typen av musik för 3 år sen. Men det är faktiskt riktigt avkopplande. :D

Jag är sugen på att fara och bada på paradisebadet!
Det hade varit fett nice att få bubbla lite och leka som att barn några timmar. :P
Varför inte senare gå ut på nån trevlig pub/resturang och bara känna att man lever?
Men som vanligt så blir det aldrig av, man är nog för hemma van.

Nu tänkte jag bjuda på lite bra klassiskt.
Lyssna och njut, för det ska jag göra.


We are all dust in the Wind

Ursch!

Kom på jobbet och fick världens chock! Det blev som deju vu all over again... :(
Hur den här dagen kommer att förflyta och hur jag kommer att må innan jag får sluta återstår att se. Har en hemsk känsla i magen. Trodde inte det skulle kännas så här och att jag skulle dra en liknelse ur en annat händelse.

Ta mig härifrån och håll om mig hårt!

Hahaha

Såg just ett inlägg som jag skrivit på fyllan. Herregud så osamanhängande och tragiskt. Skämmes tamefan Malin! haha haha
Har egentligen inte så mycket att förtälja. Har haft en hel del trevligheter på slutet. Men nu är det tillbaka till vardagen och allt som följer därmed.

Du både kväver mig och drar mig upp till ytan igen.
Hur ser det ut sen.......


Lördag?

Herregud är det helg jämt nu? Det känns i alla fall så.  Nyss kommit hem. Jobbade lååång dag i dag o åkte nästan direkt till stallet. Äntligen får jag sätta mig på ändan! :P I kväll blir det att bara softa till en film med bra sällskap och sen göra en tidig kväll så jag tar mig upp i morgon.

NYÅR är äntligen förbi!
Och hör och häpna Malin var nykter!?! Ja det är sant, första gången på jag vet inte hur länge. Kan bero på att jag var bakis. haha. Tillbringade 12 slaget på torget med Verra. Kan säga att dom fyrverkerierna glömmer jag inte i första taget. Fan så läckert. Mäkta imponerad.

Nä om jag ska ta och dammsuga lite och hacka nå lök så jag kan smälla av i soffan sen...
Bjuder på en bild i alla fall.


Som en nattfjäril dras jag till ljuset.

RSS 2.0