Stressad.

Japp det är precis vad jag är. Att man alltid ska skjuta upp allting till sista dagen! :S Jag har inte städat, resväskan är inte packad, paketet på posten inte uthämtat och kameran vet jag inte var jag lagt? Slår man upp KAOS så ser man en bild på mig. haha
Känns lite gruvsamt med all tågtrafik också som är inställda här och var. Håll tummarna för mig att allt går vägen. Ser verkligen framemot den här resan!

För övrigt så genomgår jag en rannsakning av mig själv.
Har många frågor som jag måste hitta svaren på.
Men känner mig faktiskt rätt positiv, och det var längesen jag kände så.

me like.

........

Ibland finner man vänner man aldrig tänkt på.
Jag hade turen att just göra det!

Man kan inte hjälpa någon som inte vill ha hjälp.

Resfeber?

Ja det börjar kännas att det snart är dags att åka. Dagarna har bara sprungit i väg. Har börjat få lite resfeber om jag ska vara ärlig. Skulle inte förvåna mig det minsta om jag kliver på fel tåg när jag ska byta i Gävle! haha då tar jag fan livet av mig. Måste komma ihåg att ta med mig kameran, jag ska vara en riktigt jobbig turist men kameran hängandes runt halsen och säga -titta där -åhh kolla in den där. Men magväskan skippar jag nog!
Kanske ska åka några mil extra för att provrida den här hästen? Lite mer att rida än Winnie kanske? ;)


Nä seriöst nu är jag övertrött och sällskap är på väg så jag ska skynda mig in i duschen.

Små små saker som gör min dag sämre.

Det finns många saker här i världen som gör mig irriterad.
Allt från den ständiga misär i tredje världen, som är så orättvis att det inte finns orde för det, till små pluttiga saker som att T9 aldrig vill skriva "mobilen" utan "mobileo. Den där sega kärringen i kassan på ica som säkert med flit räknar till 100 mellan varje vara. Eller den där killen på 1,90 cm som ALLTID ska sätta sig framför mig i biosalongen. Överallt finns dem; dessa små ting som ibland får mig att koka av raseri!

sometime somewhere we will see you again....

Who do you turn to
when the only person
in the world that can
stop you from crying
is exactly the one

ho making you cry?


Trying to forget
someone u loved is
like trying to
remember
someone you never knew...



Sometimes it feels
like things are never
gonna change but
then you look back
and realize they´ll
never be the same..



Tankar..

And I hope you're thinking of me
As you lay down on your side
Now the drugs don't work
They just make you worse
But I know I'll see your face again

måndag
Helgen är förbi och många sanningar har kommit upp till ytan.
Kan inte hjälpa att jag känner mig besviken, sårad men framförallt lurad. Jag visste ändå inners inne, jag VISSTE DET! Men när man väl får det på svart och vitt är det en helt annan sak...
Kan inte göra så mycket mer än att rycka på axlarna och gå vidare. Trodde jag hade blivit av med allt bagage men tydligen finns det små små saker kvar här och där.

Jag har många goda mäniskor runt omkring mig som bara vill mig väl. Men jag kan inte sluta att ändå tänka, -vad är det dom vill ha av mig? Antingen har jag blivit paranoid på slutet eller bränd för många gånger för jag kan INTE bara släppa ribban och låta dom komma in helhjärtat. Vad är det för fel på mig?

Dom som finns här brevid mig är jag så tacksamma över. Utan dom vars hade man varit då. Jag menar ett liv utan vänner kan man kalla det ett liv?
Nej jag kan i alla fall inte det.

Till M och M..
Ni håller mig uppe när solen är mörk och natten är kall.

Shopping förgyller ens dag?

Som rubriken lyder gör det i alla fall min dag mycket bättre!
Har hittat en hel del fint som jag inte kunde hindra mig själv från att.

Hur snygga är inte dessa?
KÄRLEK



Fyndade även dessa plagg.



Kom till mamsi nu.. ;)

För övrigt så är det fredag och jag jobbar natt hela helgen. Så det är lite "tycka synd om mig" feeling.

Hallå där kött och blåbär!

Redan tisdag. Va fort veckorna går nu. Längtar tills jag åker, ska bli så skönt!
I går hade jag projekt hålla Hannah vaken. Och tro det eller ej men hon var vaken ända tills klockan var tre. :O Efter åtta timmars tv-spel, med ömma tummar och två övertrötta tjejer som skrattade ihjäl sig när ful-Luigi och Mariolo bara dog var det dags att ro in årorna. Sånna kvällar borde man boka in oftare. haha.

Helgen är förbi och jag hade himla trevligt. Blev utgång på Marias här i vännäs, vars gräver man upp alla dönickar som alltid sitter där och häckar? Det är för mig ett mysterium.
Sen mötte jag upp M och drog till holmsund. Kul att träffa någon man inte sett på ett bra tag.

Kom just hem från stallet. W är rätt nöjd då äntligen hennes STORA kärlek B kommit tillbaka. Undrar hur det ska gå när bebis kommer om hennes "besatthet" avtar eller om hon fortsätter följa sin förälskelse vars han än går.

Nä om jag skulle ta och dammsuga för ovanlighetens skull ännu en gång. Att jag dammsugade för 15 timmar sen syns då inte. Nä aldrig mer katter efter dom här två väl valt att gå o självdö. Fy fan va det är äckligt med hår överallt!! Men bjuder ändå på en bild på grisarna.


Nä om jag ska ta och ringa några samtal och kanske bege mig in till stan för lite sällskap? Lät då inte helrt fel i mina öron. ;)

Ny Tid Ny Strid!

Ja som rubriken lyder så känns det efter många om och men.
Resan är nu bokad och jag ser framemot den fruktansvärt mycket! Så skönt att få lämna allt en stund och bara vara...
Träffade bästa Hannah igår! Gud va jag saknat henne. Vips så hade vi surrat bort flera timmar. Jag fick även ett jättefint halsband av henne. Blev allt lite rörd..


I kväll blir det stallet och borsta lite på tanten. Så mycket mer har jag inte planerat ännu. Jo föresten ska ta och beställa hem lite nys kläder och betala nåra räkningar som kommit så här efteråt. Nä nu ska jag surfa vidare.
Bjuder på denna i dag!




Väggtexter.

Som sagt så är jag ju inne i någon onrdningsfas och har just hittat min nya bästa inredningssida/design. Kolla in den här med texter bara. http://www.vimsadekor.se Man blir ju alldeles salig av allt fint. Men till slut bestämde jag mig
för den här...

väggord
Inte billigt nånstans men den är ju klart värd det för må gott känslan.
Eller vad tycker ni?

Helgen är förbi och Måndag är här.

Ja då har man landat i vardagen igen. Helgen har bestått av mycket fart och fläkt. Allt från droskan, gay klubb och Coyte (tror det stavas så).
Har haft väldigt trevligt som alltid minus några incidenter som jag gärnat hade raderat om det gått.
Men som sagt nu är det en ny vecka med nya möjligheter. Ska ta tag i allt som jag skjutit upp den sista tiden och göra det bästa jag kan av allt. Fick mig en tankeställare igår när jag pratade med A. Det är bara jag som kan ordna upp mitt eget liv, det går inte alltid att falla tillbaka på någon annan som är lätt att göra.

Har bokat tågbiljetter till Luddvika i slutet på februari.
Ser fram emot att göra något annat för en gångs skull. Så en resa dit ner till släkt och vänner gör mig nog bara gott. Få vara anonym och bara må bra...

Bjuder på några bilder som jag snott av V..



Ensamheten äter upp mig inifrån..

RSS 2.0